Een overzicht van alle behandelingen bij Beauty by Claudia:


Jeugd behandeling
– 35 min – €30
Reinigende gezichtsbehandeling voor jongeren onder de 20 jaar.

Classic Behandeling
– 55 min – €45
Verzorgende en ontspannende behandeling met massage decolleté, schouders, nek en gezicht.

Luxe behandeling – 90 min – €75
Ontspannende behandeling inc. SPA luxe Masker (t.w.v. €10,50) en brow styling.

Time to Spa – 120 min – €95
Ontspannende rugmassage met een luxe gezichtsbehandeling.

Beauty behandeling – 90 min – €70
Gezichtsbehandeling incl. brow styling en make-up advies.

Brow styling – 45 min – €25
Epileren en verven van de wenkbrauwen met henna of reflectocil verf.


De Bio Peeling van Salonnepro is een kruidenpeeling waarbij een mix van 100% natuurlijke kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. Deze kruiden en algen worden geactiveerd met een speciale gel en door middel van massage op de huid aangebracht. Hierdoor worden de voedingstoffen die zij bevatten goed opneembaar door de huid en zetten de huid aan tot regeneratie. De huid gaat zich van binnenuit herstellen, met een direct zichtbaar resultaat.

De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan. De huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd. Daarnaast heeft de Bio-Peel een sterk ontgiftende werking. Echt een enorme voedingsboost voor je huid!

Een eenmalige behandeling met de Bio-Peel is effectief om dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingstoffen. De huid voelt zacht aan met een egale teint en je ervaart algehele huidverbetering.

Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen past u de behandeling toe in kuurverband. Een kuurverband bestaat uit 3-6 behandelingen met een interval van 7-14 dagen. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden de Bio-Peel te herhalen.

Om onderstaande huidproblemen te verbeteren raden we een behandeling in kuurverband aan: 

 • huid met puistjes, onbalans
 • de huid die met puistjes te maken heeft gehad (acne-littekens)
 • rimpelvorming
 • grove poriën, veel huidreliëf
 • verslapping van de huid
 • hyperpigmentatie, zonneschade

Bio Peeling – €65
Kuur 4 behandelingen – €220 Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen.

Collageen is een eiwit wat van nature in onze huid voorkomt, het zorgt ervoor dat onze huid mooi stevig en glad is. Maar als we ouder worden, wordt de aanmaak van collageen in ons lichaam steeds minder. Onze huid wordt slapper en we krijgen rimpeltjes. Met een microneedling behandeling gaan we de huid aanzetten tot het aanmaken van collageen, hierdoor wordt de huid weer steviger en worden rimpeltjes opgevuld.

Dit collageen blijft voor ongeveer 2 jaar in onze huid aanwezig en zal na deze 2 jaar door het natuurlijk proces weer worden afgebroken. Daarom is het belangrijk om deze behandeling na een kuur zeker 3 a 4 x per jaar te herhalen om de aanmaak van collageen op peil te houden.

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met serums die diep in de huid komen. Dit zijn serums die retinol, vitamine C en E en pro-vitamine B5 (panthenol) bevatten. Deze vitamines zullen de huid ondersteunen in het proces van de aanmaak van collageen.

Microneedling is een prachtige behandeling en wordt gebruikt bij:

• huid veroudering / rimpeltjes
• littekens
• grove poriën
• pigmentatie

SPA MicroNeedling – €75
Kuur 4 behandelingen* – €250
Kuur 6 behandelingen* – €380
(*Inclusief SPA spf 50 t.w.v. €25,80)
Een fruitzuurpeeling is een verzamelnaam voor verschillende zuurpeelings, waarbij een zure stof gebruikt wordt om beschadigde dode huidcellagen te verwijderen. Een fruitzuurpeeling heeft een keratolytische werking, wat betekend dat de bovenste huidlagen versneld afschilferen. 

Deze behandeling is binnenkort te boeken in de salon!

 • Make-up advies – €25,-
 • Beauty by You – €45,-

Tijdens deze 1 op 1 workshop krijg je persoonlijk huidadvies. Tijdens het huidadvies worden de volgende punten besproken:

Reiniging, peeling/scrub, masker, zonbescherming en dag- en nachtcréme. 

Aansluitend op het huidadvies leer je onder mijn persoonlijke begeleiding de routine om een stralende make-up aan te brengen. Ik zal je tijdens de workshop leren hoe je met minerale make-up van NONON een passende look creëert die helemaal op jou is afgestemd.


Bruidsmake-up*  €175,-

Incl. proef make-up (circa 1,5 uur t.w.v. €65,-), inclusief materiaal (bijv. wimpers), lipgloss/lippenstift voor een retouche.

Bruidsarrangement*  €250,-
Twee complete behandelingen en proef- en bruids make-up. De eerste behandeling ongeveer 7 weken voor de trouwdag en de tweede behandeling ongeveer 1 week voor de trouwdag. U kunt het tevens combineren met uw proefmake-up.

*excl. reiskosten €0,25 per km en eventuele parkeerkosten.

Losse behandelingen (in behandeling 20% korting):

 • Epileren €10,-
 • Verven wimpers €9,-
 • Verven wenkbrauwen €9,-
 • Verven wimpers en wenkbrauwen €16,-
 • Waxen kin of bovenlip €9,-
 • Waxen kin en bovenlip €16,-
 • Waxen kaaklijn €11,-
 • Milia (gerstenkorrels) verwijderen €15,-
 • Rugmassage 30 min – €35,-